Over De Wereldkeuken Thuis

Waarom zou je je recepten niet op internet plaatsen als je ze toch al uittypt en in een map stopt voor eigen gebruik? Zie hier het resultaat: de website De Wereldkeuken Thuis.

De recepten op deze site zijn familierecepten, komen uit kookboeken, bladen en van internet. Niet alleen uit Nederland maar ook uit bijvoorbeeld Groot Brittannië, Marokko, Thailand en de Verenigde Staten. Uit de wereldkeuken dus!  Daarnaast ook praktische informatie over zaken die verband houden met koken en eten.

In ons huishouden koken we vaak voor 2 personen. Maar voor de duidelijkheid staat bovenaan ieder recept voor hoeveel personen het gerecht is, wat je aan materialen nodig hebt, de bron van het recept als deze bekend is, en het recept in PDF formaat. Gemakkelijk als je het recept wil downloaden en bewaren of wil printen.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van updates op de site dan kan dat op verschillende manieren:

  • Via Facebook, Pinterest, Instagram, Flickr en/of Twitter. Onderaan in de rechterbalk staan knoppen om De Wereldkeuken Thuis te volgen.
  • Via e-mail. Je kunt je inschrijven voor updates door je e-mailadres onderaan in de rechterbalk van deze website in het betreffende vakje in te typen. Je krijgt alleen een e-mail als ik nieuwe berichten plaats en maximaal 1 per dag.

Ik vind het erg leuk reacties op en over de website te krijgen. Heb je na het lezen van de recepten of de informatie nog vragen of opmerkingen dan kun je die kwijt op de betreffende pagina. Voor het schrijven van een reactie hoef je niet in te loggen. Wel vraag ik je je e-mailadres in te vullen. Dat zal echter niet op de site getoond worden. Natuurlijk kun je ook via het contactformulier op deze site een berichtje sturen of reageren op bijvoorbeeld de Facebookpagina.

Alle foto’s op de site zijn door mijzelf gemaakt. Je kunt ze ook vinden op FlickrPinterest en Facebook en soms ook op Instagram en Twitter. Mocht je interesse hebben in een foto dan kun je contact met me opnemen.

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. Wil je mijn foto’s en/of recepten gebruiken – bijvoorbeeld op een website of social media-pagina van jezelf, je bedrijf of vereniging, in een blog, een video of in een andere (schriftelijke of digitale) uiting – dan moet je mijn toestemming hebben. Bij misbruik neem ik maatregelen. Meer informatie over auteursrecht op de auteursrechtpagina.

Niet onbelangrijk tegenwoordig, nog enkele woorden over privacy. De Wereldkeuken Thuis gebruikt geen standaard berichten-deel-knoppen van Facebook en Pinterest. Dit scheelt je veel cookies en meekijken en gevolgd worden door deze social media bedrijven. Meer informatie over privacy vind je in de privacyverklaring.

En last but not least; je waardering voor mijn recepten kun je ook uiten door 1 tot maximaal 5 sterren te geven onderaan het recept.

Veel lees- en kookplezier!

Ellen Greveling   Ellen Greveling

No comments yet.

Geef een reactie