Over De Wereldkeuken Thuis

Waarom zou je je recepten niet op internet plaatsen als je ze toch al uittypt en in een map stopt voor eigen gebruik? Zie hier het resultaat: de website De Wereldkeuken Thuis.

De recepten op deze site zijn familierecepten, komen uit kookboeken, bladen en van internet. Niet alleen uit Nederland maar ook uit bijvoorbeeld Groot Brittannië, Marokko, Thailand en de Verenigde Staten. Uit de wereldkeuken dus!  Daarnaast ook praktische informatie over zaken die verband houden met koken en eten.

Ik kook vaak voor 2 personen. Maar voor de duidelijkheid staat bovenaan ieder recept voor hoeveel personen het gerecht is, wat je aan materialen nodig hebt, de bron van het recept als deze bekend is, en het recept in PDF formaat. Gemakkelijk als je het recept wil downloaden en bewaren of wil printen.

Alle foto’s op de site zijn door mijzelf gemaakt. Je kunt ze ook vinden op Flickr, op Pinterest en soms ook op Instagram.

Mocht je interesse hebben in een foto dan kun je contact met me opnemen. LET OP: op de inhoud van deze website rust copyright. Wil je mijn foto’s en/of recepten gebruiken – bijvoorbeeld op de website van je bedrijf of vereniging, in een blog, een video of in een andere (schriftelijke of digitale) uiting – dan moet je mijn toestemming hebben.

Als je op de hoogte gehouden wil worden van de updates op de site kan dat op verschillende manieren:

  • Via Facebook. Op de Facebook pagina van De Wereldkeuken Thuis (of klik in de rechterbalk op het FB logo) meld ik de updates op deze site. Door op de Facebookpagina “Vind ik leuk” aan te klikken kun je op de hoogte gehouden worden.
  • Via RSS. Klik op het oranje RSS-feed logo in de rechterbalk van iedere pagina. Kies de rrs-reader die je gebruikt of zoek in je rss-reader op je pc, tablet of telefoon naar de feed: dewereldkeukenthuis.com.
  • Via e-mail. Door je in te schrijven voor updates per e-mail of meld je aan door je e-mailadres onderaan in de rechterbalk van deze website in het betreffende vakje in te typen. Je krijgt alleen een e-mail als ik nieuwe berichten plaats en maximaal 1 per dag.

Ik vind het erg leuk reacties op en over de website te krijgen. Heb je na het lezen van de recepten of de informatie nog vragen of opmerkingen dan kun je die kwijt op de betreffende pagina. Voor het schrijven van een reactie hoef je niet in te loggen. Wel vraag ik je je e-mailadres in te vullen. Dat zal echter niet op de site getoond worden. Natuurlijk kun je ook via het contactformulier op deze site een berichtje sturen of reageren op de Facebookpagina.

En last but not least; je waardering voor mijn recepten kun je ook uiten door 1 tot maximaal 5 sterren te geven onderaan het recept.

Veel lees- en kookplezier!

Ellen Greveling

 

 

No comments yet.

Geef een reactie