Over De Wereldkeuken Thuis

Waarom zou je je recepten niet op internet plaatsen als je ze toch al uittypt en in een map stopt voor eigen gebruik? Zie hier het resultaat: de website De Wereldkeuken Thuis.

De inhoud van de website

De recepten op deze site heb ik zelf bedacht, zijn familierecepten of komen uit kookboeken, bladen en van internet. Niet alleen uit Nederland maar ook uit bijvoorbeeld Groot Brittannië, Marokko, Thailand en de Verenigde Staten. Uit de wereldkeuken dus!  Daarnaast ook praktische informatie over zaken die verband houden met koken en eten.

In ons huishouden koken we vaak voor 2 personen. Maar voor de duidelijkheid staat bij ieder recept voor hoeveel personen het gerecht is en welke benodigdheden en ingrediënten je nodig hebt. De recepten kun je gemakkelijk aanpassen door bij “kies zelf” het aantal porties/personen te veranderen. Bedenk echter wel dat niet altijd alle ingrediënten automatisch verveelvoudigd hoeven te worden! Als je voor 2 personen uien bakt kan het zijn dat je voor 4 personen bijna dezelfde hoeveelheid olie gebruikt.

Alle foto’s op de site zijn door mijzelf gemaakt. Je kunt ze ook vinden op FlickrPinterest en Facebook en soms ook op Instagram en Twitter. Mocht je interesse hebben in een foto dan kun je contact met me opnemen.

Auteursrecht en privacy

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. Wil je mijn foto’s en/of recepten gebruiken – bijvoorbeeld op een website of social media-pagina van jezelf, je bedrijf of vereniging, in een blog, een video of in een andere (schriftelijke of digitale) uiting – dan moet je mijn toestemming hebben. Bij misbruik neem ik maatregelen. Meer informatie over auteursrecht op de auteursrechtpagina.

Niet onbelangrijk tegenwoordig, ook enkele woorden over privacy. De Wereldkeuken Thuis gebruikt geen standaard berichten-deel-knoppen van Facebook en Pinterest. Dit scheelt je veel cookies en meekijken/gevolgd worden door deze social media bedrijven. Meer informatie over privacy vind je in de privacyverklaring.

Updates en delen van recepten

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van updates op de site dan kan dat op verschillende manieren:

  • Via Facebook, Pinterest, Instagram, Flickr en/of Twitter. Onderaan elke websitepagina staan de knoppen naar de pagina’s van De Wereldkeuken Thuis op de genoemde social mediakanalen.
  • Via e-mail. Je kunt je inschrijven voor updates door je e-mailadres in te vullen op de pagina abonneren op De Wereldkeuken Thuis. Je krijgt alleen een e-mail als ik nieuwe berichten plaats en maximaal 1 per week.

De recepten kun je met de knoppen onder ieder recept op je eigen social media (Facebook, Pinterest, Twitter, Whatsapp en Telegram) en via e-mail delen en bewaren.

Reacties op en waarderen van recepten

Ik vind het erg leuk reacties op en over de website te krijgen. Heb je na het lezen van de recepten of de informatie nog vragen of opmerkingen dan kun je die kwijt op de betreffende pagina. Voor het schrijven van een reactie hoef je niet in te loggen. Wel vraag ik je je e-mailadres in te vullen. Dat zal echter niet op de site getoond worden. Natuurlijk kun je ook via het contactformulier op deze site een berichtje sturen of reageren op bijvoorbeeld de Facebookpagina.

En last but not least; je waardering voor mijn recepten kun je ook uiten door 1 tot maximaal 5 sterren te geven in de receptbeschrijving of onderaan het recept in het reactieformulier. Voor het waarderen van recepten hoef je geen naam en/of e-mailadres te vermelden.

Veel lees- en kookplezier!

Ellen Greveling
Ellen Greveling

De Wereldkeuken Thuis  is onderdeel van Greveling Consulting en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69838976.

Scroll naar boven