Over De Wereldkeuken Thuis

Waarom zou je je recepten niet op internet plaatsen als je ze toch al uittypt en in een map stopt voor eigen gebruik? Zie hier het resultaat: de website De Wereldkeuken Thuis.

De recepten op deze site zijn familierecepten, komen uit kookboeken, bladen en van internet. Niet alleen uit Nederland maar ook uit bijvoorbeeld Groot Brittannië, Marokko, Thailand en de Verenigde Staten. Uit de hele wereld dus!  Daarnaast ook praktische informatie over zaken die verband houden met koken en eten.

Ik kook vaak voor 2 personen. Maar voor de duidelijkheid staat bovenaan ieder recept voor hoeveel personen het gerecht is, wat je aan materialen nodig hebt, de bron van het recept als deze bekend is, en het recept in PDF formaat. Gemakkelijk als je het recept wilt downloaden en bewaren of wilt printen.

Alle foto’s op de site zijn door mijzelf gemaakt. Je kunt ze ook vinden op De Wereldkeuken Thuis op Flickr. Mocht je interesse hebben in een foto dan kun je contact met me opnemen.
Voor niet commercieel gebruik kun je de recepten en foto’s met watermerk gebruiken als je de bron vermeldt en een link naar deze website plaatst.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de updates op de site kan dat op verschillende manieren:

  • Via Facebook. Op de Facebook pagina van De Wereldkeuken Thuis (of klik in de rechterbalk op het FB logo) meld ik de updates op deze site. Door op de Facebookpagina “Vind ik leuk” aan te klikken kun je op de hoogte gehouden worden.
  • Via RSS. Klik op het oranje RSS-feed logo in de rechterbalk van iedere pagina. Kies de rrs-reader die je gebruikt of zoek in je rss-reader op je pc, tablet of telefoon naar de feed: dewereldkeukenthuis.com.
  • Via e-mail. Door je in te schrijven voor updates per e-mail (of klik op het wit-blauwe envelopje in de rechterbalk). Je krijgt alleen een e-mail als ik nieuwe berichten plaats en maximaal 1 per dag.

Ik vind het erg leuk reacties op en over de website te krijgen. Heb je na het lezen van de recepten of de informatie nog vragen of opmerkingen dan kun je die kwijt op de betreffende pagina. Voor het schrijven van een reactie hoef je niet in te loggen. Wel vraag ik je je e-mailadres in te vullen. Dat zal echter niet op de site getoond worden. Natuurlijk kun je ook via het contactformulier op deze site een berichtje sturen of reageren op de Facebookpagina. En last but not least kun je ieder recept waarderen met 1 tot maximaal 5 sterren onder het recept.

Veel lees- en kookplezier!

Ellen Greveling

 

 

No comments yet.

Geef een reactie